Cum imi fac o programare?

Trimit un email la contact@doctordan.ro sau folosesc formularul de contact de pe site sau telefonez la 0744309638. Astfel primesc informatii despre programarile disponibile si imi aleg una dintre ele. O data confirmata programarea, primesc detalii despre plata.

Cum platesc?

Pentru serviciile on-line imi pot alege una dintre modalitatile de plata: virament bancar in unul dintre conturi sau prin PayPal. La clinica se poate plati cash sau prin card. Consultatiile la domiciliul clientului se platesc cash, sau se pot plati in avans … Continua

Pot primi factura si chitanta?

Da, bineinteles. In functie de tipul de consult, acestea se elibereaza fie la receptia clinicii unde se desfasoara consultatia, fie se pot trimite in format electronic, fie pe suport de hartie. Va rugam sa ne contactati pentru detalii specifice fiecarui caz in … Continua

De cate sedinte de psihoterapie am nevoie?

Dupa prima sedinta de evaluare vi se va da o estimare a duratei procesului terapeutic; in functie de problema si persoana, pot fi necesare 3-4 sedinte in cazurile simple, mergand pana la 15-20 in cazurile complexe.

Cum pot reprograma o consultatie?

In conformitate cu informatiile de pe Site, puteti reprograma o consultatie on-line (telefonic sau prin email) cu minim 24 de ore inaintea orei stabilite, fara nici un cost suplimentar. Consultatiile programate la clinica se anuleaza/reprogrameaza telefonic, folosind datele de contact ale clinicii.

Informatiile sunt confidentiale?

Da, cu foarte mici exceptii: ameninţare imediatӑ sau iminentǎ la adresa vieţii subiectului sau la adresa vieţii altei persoane, riscul imediat de abuz asupra unei persoane vulnerabile – copil, adult in incapacitatea fizicӑ sau mentalǎ de a-şi exprima voinţa.