Termeni si conditii privind serviciile oferite de doctordan.ro

Doctordan.ro, prin serviciile oferite, va poate ajuta in deciziile pe care le luati in ceea ce priveste sanatatea Dumneavoastra, fizica si psihica. Cu toate acestea, sfaturile de pe doctordan.ro NU SE SUBSTITUIE UNUI CONSULT MEDICAL care se poate realiza doar intr-un cabinet medical autorizat si la indrumarea medicului. Serviciile doctordan.ro nu trebuie folosite in cazul urgentelor medicale. La solicitarea Dumneavostra, specialistul doctordan.ro poate conlucra cu medicul de familie sau de alta specialitate pentru restaurarea sau imbunatatirea starii de sanatate, prin facilitarea unui consult complet, obtinerea unui diagnostic medical si a tratamentului specific.

Materialele portalului www.doctordan.ro sunt oferite utilizatorilor site-ului cu titlu informativ si educativ.

Termeni si conditii privind continutul site-ului

Continutul acestui site precum si toate resursele sale (articole, materiale grafice, sunete, imagini) sunt proprietatea www.doctordan.ro.

Utilizarea site-ului si a continutului
Puteti intrebuinta Serviciul, Site-ul si informatiile, documentele, imaginile si/sau alte lucrari pe care le puteti accesa pe Site (individual sau colectiv, Continutul) doar in scopuri personale, necomerciale si legale si/sau pentru a afla amanunte despre produsele si serviciile doctordan.ro. Nici un drept, titulatura sau interes din oricare Continut nu va este transferat. Doctordan.ro isi rezerva titulatura completa si drepturi de proprietate intelectuala nedivizate asupra intregului continut al Site-ului. Exceptand ceea ce este autorizat in acest Acord, si fara permisiunea scrisa prealabila a www.doctordan.ro nu puteti utiliza, modifica, copia, distribui, transmite sau deriva alta lucrare de la oricare Continut obtinut de pe Site, in afara de ceea ce este permis in mod explicit de catre Termenii de Utilizare.

www.doctordan.ro poate revizui oricand conditiile si termenii de utilizare a site-ului, fara o notificare prealabila.

Link-urile spre acest site sunt permise numai catre pagina principala.

Drepturi de copiere
Site-ul si Continutul sunt protejate de catre legile drepturilor de copiere romanesti si internationale

Marci
Nu aveti voie sa utilizati nici una din marcile sau logo-urile care apar pe site fara sa aveti aprobarea detinatorului marcii, in afara de ceea ce este deja permis prin legile in vigoare.

Comportamentul Utilizatorului
Sunteti de acord sa utilizati site-ul numai in scopuri legale. Sunteti de acord sa nu actionati in nici un fel care ar putea compromite siguranta site-ului, sa il faca inaccesibil celorlalti sau sa dauneze site-ului sau continutului acestuia. Sunteti de acord sa nu adaugati, sustrageti, sau sa modificati Continutul sau sa incercati sa accesati oricare Continut ce nu va este destinat. Sunteti de acord sa nu utilizati site-ul in orice mod care ar putea sa aduca atingere drepturile tertilor.

Politica de confidentialitate

Notiunea de date personale se refera la informatii care va pot identifica (nume, data nasterii, adresa de e-mail, adresa de corespondenta)

Doctordan.ro respecta standardele internationale recunoscute ale protejarii intimitatii si legile romanesti in vigoare.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice platforma www.doctordan.ro si Dr. Dan Malciolu au obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Scopul colectării datelor este: obtinerea datelor demografice, antropometrice si medicale necesare serviciilor medicale oferite.

Oferirea acestor date (copii ale buletinelor de analize medicale sau explorari imagistice) in format scris sau trimiterea acestora prin mijloace de comunicare electronica reprezinta acceptul Dumneavoastra explicit de a-mi da acces la aceste date pe parcursul procesului terapeutic ( consultatii nutritie sau psihoterapie) pentru care mi-ati solicitat serviciile. Datele si informatiile cu caracter personal vor fi utilizate exclusiv in scopul pentru care au fost solicitate, de exemplu evaluare clinica si de statut nutritional, alte evaluari medicale necesare in procesul de psihoterapie, monitorizarea tratamentului etc. Aceste date vor fi folosite in temeiul obligatiei de pastrare a secretului profesional si pastrate securizat pe durata consultului sau a procesului psihoterapeutic si vor fi distruse imediat dupa acesta. Vă asigurăm că nimeni altcineva decât medicul dumneavoastră nu va avea niciodată acces la numele dumneavoastră în calitate de pacient, la istoricul programărilor, sau la alte informații discutate cu medicul. Confidențialitatea relației medic-pacient este protejată inclusiv prin intermediul site-ului prezent.

Cu toate că Regulamentul General pentru Protecția Datelor GDPR se aplică în toate statele Uniunii Europene, GDPR nu poate anula prevederile legale naționale care stabilesc păstrarea datelor personale în documentele financiare. Spre exemplu, conform legii, datele personale (nume, prenume, CNP, adresă, date act de identitate) din documentele financiare (facturi, extrase de cont, chitanțe, registre) vor fi păstrate până la 10 ani de la data generării lor. În acest caz informațiile nu pot fi șterse, chiar dacă există o solicitare în acest sens din partea clientului.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele. Refuzul dvs. determină imposibilitatea oferirii unora dintre serviciile medicale sau psihoterapeutice.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu vor fi dezvaluite tertilor.
Daca nu doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de www.doctordan.ro va rugam sa ne contactati.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată catre www.doctordan.ro
De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Spam:

Doctordan.ro este total impotriva spam-ului.

Spam-ul este definit ca trimiterea de e-mail-uri nesolicitate, de obicei de natura comerciala, cu grad mare de repetitie unui destinatar cu care nu s-a avut nici o corespondenta anterioara sau care a cerut sa nu-i mai fie trimise aceste e-mail-uri.

Cu permisiunea Dumneavoastra, doctordan.ro va poate trimite prin e-mail informatii comerciale, dandu-va posibilitatea sa optati pentru a mai primi sau nu astfel de mesaje electronice.

@2014 doctordan.ro, Toate drepturile rezervate.